Attityd tipsar!

Attityd tipsar!

Ni missar väl inte 100 grader Karlstad den 20 mars, företagsmässan där Nina är konferencier 

100 grader Karlstad är dagen där alla företagare inom Värmland har tillfälle att inspireras, samla på sig kunskap och skapa nya kontakter. Det är en fullspäckad halvdag med föreläsare som delar med sig av sina framgångsresor. Där bland finner vi Katarina Mild, ägare av svenska premiumglass varumärket Lejonet&Björnen, och Amir Sajadi, en sann entreprenör som är grundare av bland annat Cityveterinären och Järvaskolan. Vi kommer även att få höra Fabian Bengtsson berätta om sin framgång som ägare i SIBA invest och NetOnNet GroupOch dagen till ära är vår Nina konferencier! 

  

Du har själv vunnit priset för Årets företagare, hur känns det att i år få vara konferencier? 
Nina Engdahl konferencier

Det känns väldigt spännande, men samtidigt lite pirrigt. Det ska bli otroligt roligt att få prata med våra föredragshållare som alla har varit med om en fantastisk framgångsresa.  

Vad ser du mest framemot under dagen?  

Jag skulle säga att jag ser framemot att träffa Fabian Bengtsson som bland annat är ägare i SIBA invest. Det är en ny bekantskap för mig och det ska bli intressant att höra hans berättelse om sin framgång.  

Vad kan vi förvänta oss av dagen? 

Vi kan förvänta oss en riktig vitamininjektion för att utveckla våra verksamheter och inspireras till nya framgångar. Det är ett tillfälle att möta nya människor och knyta kontakter som man inte haft förr. 

 

Dagen avslutas med gala

Dagen avslutas med en spektakulär galakväll där sammanlagt tolv utmärkelser ska delas ut, varav bland annat Årets samverkanspris och Årets affär. Med Mikael Tornving som konferencier och underhållning med dansare i LED-kostymer kan kvällen inte annat än bli fantastisk.    

Är du lika nyfiken som oss på att höra om hur Katarina köpte in sig i Lejonet&Björnen, hur man driver en skola för ett mer hållbart samhälle eller hur ärofyllda utmärkelser smakar i kombination med fartfylld musik? 

Gör då som oss och säkra din plats senast den 13 mars här. Vi ses där! 

About the Author

Leave a Reply