Är du vår nästa medarbetare?

Här skickar du in din ansökan

Kreativ verksamhetsutvecklare som motiveras av att hitta utvecklingspotential för våra kunder

Vi söker dig som brinner för kreativa analyser, gillar att skriva, motiveras i möten med människor och vill göra skillnad för våra kunder.  

Som verksamhetsutvecklare på Attityd kommer du att arbeta med organisations- och verksamhetsutveckling i våra kunduppdrag genom undersökande och analyserande metoder. Uppdragen är varierande i sin karaktär och vi hämtar underlag för verksamhetsutveckling från våra utvärderingar, följeforskningsuppdrag, undersökningar och analyser.  

Du hamnar i en miljö med ett gäng nyfikna människor och i ditt arbete som konsult hos oss kommer du känna att du gör skillnad för kunden och är med och utvecklar företag och organisationer i en positiv riktning. Vi arbetar branschöverskridande och lär oss därmed mycket om olika typer av verksamheter, vilket är roligt, varierande och allmänbildande.

Dina arbetsuppgifter 

I dina arbetsuppgifter ingår projektledning, men också genomförande av projektets olika delar, såsom informationsinhämtning, rapportskrivning och analys. I rollen ingår också sälj- och offertarbete. Du kommer att arbeta i hela uppdragsprocessen från planering till implementering hos kund, ibland som projektledare och ibland som projektmedarbetare. 

Om Attityd 

Attityd i Karlstad är ett företag i expansivt läge som hjälper våra kunder att fatta bättre beslut. Vi drivs av övertygelsen att verksamheter fattar bättre beslut om de tar in fler perspektiv in i sitt beslutsunderlag.  

Vi arbetar med undersökningar och analyser på uppdrag av företag, myndigheter och organisationer som behöver ny kunskap för att styra verksamheten i önskad riktning. Attityds konsulter jobbar också som externa utvärderare eller följeforskare i EU-finansierade projekt. Vi jobbar nära våra kunder och för oss är det viktigt att göra skillnad för våra kunder, att vårt jobb leder till resultat både hos kunden och hos oss. Vi jobbar tillsammans, nyfikenheten driver oss i vårt arbete och hållbarhet är en ledstjärna. 

Sedan starten 1995 har Attityd haft en kontinuerlig tillväxt vad gäller kunder och uppdrag, vilket gör att vi idag står som branschledare i regionen – en effekt av den professionella höjden i kombination med den varma sociala atmosfären på företaget!  

Meriterande 

Vi ser gärna att du har ett eget driv, gillar utveckling och att testa nya saker och har god analytisk förmåga. Det digitala har du på plats. Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, projektledning, följeforskningsuppdrag, utredningar, utvärderingar, marknadsanalyser eller motsvarande är det meriterande. Kanske har du lett ett större projekt, eller skrivit analytiska rapporter i andra sammanhang? Kanske har du arbetat för ett annat analysföretag eller är en van beställare av undersökningar?  

Du bör ha relevant akademisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. 

Arbetstid: 100 %, tillsvidareanställning 

Sista ansökningsdag: 30 april

AnsökanSkickar in din ansökan här

Frågor och funderingar? Kontakta Nina Engdahl på 070-874 18 94 eller nina@attitydikarlstad.se