Linn Nilsson ny delägare i Attityd i Karlstad AB

I december förra året tillträdde Linn Nilsson som ny delägare och blir en del i ett ägarteam om tre tillsammans med Nina Engdahl och Carin Grääs.
Ny delägare

Linn Nilsson, som närmast kommer från Origo Group AB, har cirka 20 års erfarenhet av att hjälpa kunder med rigida beslutsunderlag. Utöver sin pol. mag. är Linn Nilsson också utbildad i marknad- och omvärldsanalys.

– Jag arbetade tidigare som projektledare och marknadsanalytiker, och har i mina tidigare uppdrag haft produktionsansvar, personalansvar och mött kunder med många olika typer av problem, säger Linn. Jag är mest van vid att arbeta med webbaserade kvantitativa undersökningar. Där känner jag mig mest ”hemma”, har mest kompetens och erfarenhet där.

Förutom rollen som projektledare kommer Linn att axla internt ansvar med arbetsfördelning och att utveckla marknads- och säljprocessen.

– Jag har varit 18 år i samma bransch. Jag har varit på företag där jag utvecklats och haft olika roller. Nu är jag delägare och engagerad i att driva och utveckla företaget framåt, säger Linn. Det gäller att ha en sund tillväxt i företaget där vi skapar nya kundrelationer samtidigt som vi måste vårda och bibehålla de relationer vi har byggt upp med våra kunder, samarbetspartners och leverantörer.

Grundades 1995

Attityd i Karlstad AB grundades av Nina Engdahl och Carin Grääs 1995 och sedan dess har företaget expanderat, både i storlek och omsättning. Lika stort som det var att ta in den förste anställda i företaget är en tredje delägare en milstolpe för företaget.

– Att bli ytterligare en delägare i Attityd gör att vi får utmana oss och ställa oss frågan varför vi gör som vi gör, säger Nina Engdahl, delägare och VD i Attityd i Karlstad AB. Linn ger oss nya perspektiv på vad vi gör och hur vi gör! Men våra värderingar och vår relation till kunderna kommer att finnas kvar. Vi vill även fortsätta att göra skillnad och skapa resultat både för oss och våra kunder!