Erfaren projektledare – Attityd förstärker teamet

Erfaren projektledare, intervjuare och skicklig facilitator

David Hanley är Attityds senaste tillskott i projektledarteamet. David är en erfaren projektledare, intervjuare och skicklig facilitator som på ett smidigt sätt ser samband, kommer åt relevant information och får folk att må bra.

Vill bidra till utvecklingsresan

David är sociolog, Karlstad-bo, pappa, beteendeterapeut, surfare – och jäkligt nyfiken! Han kommer senast från Riksidrottsförbundet Värmland där han bland annat arbetade med idrottsrörelsens interna förändringsresa till en mer inkluderande idrott, samt hur idrott kan motverka segregation i Värmland.

Idrott, hälsa och samhälle ser ut att vara guidande teman för dig. Vad skulle du säga är din drivkraft?

– Jag har funderat mycket på det, att hitta det som är min inre motivation. Hittar man det så kan vi hålla igång längre. Om man drar liknelser till miljö så ska också vi drivas av förnybar energi. Oavsett område så är min drivkraft att bidra till utvecklingsresan. Att de som arbetar med en insats för att förbättra samhället, görs på rätt sätt. Att hjälpa till att göra det bättre. Och det tycker jag att vi gör på Attityd.

Attityd – en arbetsplats där alla kompetenser få användas

Till Attityd kommer David med bred kompetens, med många strängar att spela på. Detta är något som kompletterar oss på Attityd! Med totalt sett en bred kompetens och olika intresse- och kunskapsområden berikas vi som team och kollegor – och faller även väl ut i våra kunduppdrag. Flera, och olika kompetenser kompletterar varandra.

David, du har ju varit hos oss i två veckor nu, vad är din spontana känsla hittills?

– Här på Attityd kan jag nyttja mina olika kompetens inom olika, eller kanske ett och samma uppdrag.  Att ha en generalist bakgrund som jag kan vara svårt, men i vårt fall är det nog en fördel. För mig känns det tryggt att vila på olika verktyg. Det var en stark känsla för mig, redan efter första veckan. Jag upplever en slags… en transparens i utbytet här på Attityd. Det är ganska sällsynt.

En nyfiken, omtänksam och lyhörd projektledare

Profilbild David Hanley projektledare
David Hanley, projektledare

Nyfiken, omtänksam och lyhörd är tre ord som beskriver David. Dessa tre ord är också egenskaper som kommer väl till användning i rollen som projektledare.

David, hur tycker du att nyfikenhet kommer till nytta i ditt arbete?

– Nyfikenhet kommer till användning när vi snabbt måste växla mellan kunder, uppdrag och bransch. Det känns som att om man är nyfiken så vill man lära sig om det nya, och det vill jag.

Och omtänksamhet, hur kommer du använda det?

– Omtänksam, det kommer jag ha med mig, se till så att vi är hållbara i organisationen. Så att vi kan leverera på längre sikt. Då är det viktigt att ta hand om sig själv och andra i teamet.

Och slutligen, hur bidrar lyhördheten in i ditt projektledarskap?

– Lyhördhet känns viktigt för att lyssna in makroperspektivet, vad är behovet hos kund och vilka utmaningar de står inför. Men också att ha med sig lyhördheten i mikroperspektivet – i en analys, i ett möte med kund, eller i en intervju. Vi måste vara flexibla. Och för att man ska kunna vara det måste man lyssna. 

David avslutar meningarna

David föredrar… tidiga mornar med kaffekopp.

David undviker helst… människor som tar energi.

Om ni vill veta om mer om David kan ni haffa honom här.

Varmt välkommen till oss på Attityd!