Välkommen Lynn!

Vi är glada att kunna välkomna Lynn Dreierbakken i rollen som verksamhetsutvecklare hos oss på Attityd. Här får du lära känna henne lite bättre!

Lynn har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling inom flera olika branscher och är utbildad ingenjör i grunden. Hon har också erfarenhet av att arbeta som projektledare inom såväl privat som offentlig sektor samt med kommunikation och marknadsföring i företag inom teknikbranschen. 

Vad kommer bli dina främsta uppgifter som verksamhetsutvecklare? 
Lynn Dreierbakken

– Jag kommer att få jobba i projekt tillsammans med våra kunder men även med Attityds interna verksamhetsutveckling. Jag har tidigare jobbat med liknande uppdrag och ser nu fram emot att få vara delaktig i både våra kunders och vår egen utveckling. Det ska bli intressant att tillsammans med dem identifiera och genomföra förbättringar som bidrar till långsiktigt hållbara verksamheter.  

Vad hoppas du kunna tillföra i din roll som verksamhetsutvecklare?  

– Med min erfarenhet av att arbeta med olika typer av verksamheter inom olika branscher hoppas jag på att kunna tillföra mångfald och förståelse för att verksamheter kan arbeta tillsammans även om de inte är inom samma bransch. Jag tycker att det händer mycket intressent när branschgränser överskrids – det finns så mycket som kan berika i den samverkan.  

Vad gör du helst på din fritid?  

– Helst tillbringar jag min tid med min familj. Jag tränar även en del och då föredrar jag löpning. Men det blir en del utförsåkning på vintrarna också! 

Lynn avslutar meningarna: 

Jag föredrar: att vara i rörelse 

Jag undviker helst: det som stjäl min energi