Attityd 25 år

1995. Året som Sverige går med i EU, Kronprinsessan blir myndig, Sveriges Radio sänder TT-nyheter för sista gången, Kristina från Duvemåla har urpremiär i Malmö. Det är även året som Attityd i Karlstad grundas.  

Det som började som en fortsättning på examensjobbet vid dåvarande Högskolan i Karlstad är idag en konsultverksamhet som levererar ambitiösa forskningsanknutna analyser. Vi har utvecklat ett utforskande och kundorienterat arbetssätt och tack vare alla våra medarbetare och underkonsulter har vi en kollektiv bredd sett till kompetens och erfarenhet. Från en källare, till kontor i centrala Karlstad. Från två till åtta anställda och ett nätverk av kompetens. Från en handfull kunder till flera fantastiska samarbeten.  

För oss har drivkraften alltid varit att vi ska göra skillnad för våra kunder. Vi har genom åren skapat oss många goda relationer och minnen vi aldrig glömmer. Fina utmärkelser har vi också fått genom åren som t ex årets företag och årets kvinnliga företagare.  

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder, medarbetare, samarbetspartners och alla som vi mött under åren. Hoppas ni vill skapa nya minnen och göra världen lite bättre tillsammans med oss i 25 år till! 

Glad Lucia! 

Attityd 25 år