Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss, oavsett om det gäller framtida samarbeten eller en kopp kaffe. Du är alltid välkommen till oss på Attityd!

info@attitydikarlstad.se
054 – 21 50 21

Nina Engdahl

VD & projektledare

Nina är förankrad i företagsekonomin och har marknadsföring, organisation och ledning som specialitet. Nina är positiv, har balans som ledord och befinner sig förmodligen i en kajak i sommar.

Linn Nilsson

Delägare & projektledare

Linn är Attityds resultatorienterade kontorschef som vill att våra analyser ska göra skillnad och vara underlag för bra beslut hos kund. Springer gärna terränglopp och läser böcker på fritiden.

Mikaela Jakobsson

Mikaela Jakobsson

Projektledare

Mikaela är samhällsanalytikern som intresserar sig för relationer mellan individer, och mellan individ och grupp. På fritiden tillbringar hon alla timmar hon kan i stallet eller på hästryggen, vilket varit ett brinnande intresse sedan barnsben.

Pernilla Åberg

Pernilla Hoke Åberg

Projektledare

Pernilla är sociolog och samhällsanalytiker med intresse för hur organisatoriska funktioner och strukturer kan påverka arbetsmiljön och utvecklingsmöjligheter för organisationen. Pernilla gillar lika mycket att vara ute i skog och mark som att hänga i en huvudstad någonstans i världen.

Lynn Dreierbakken

Lynn Dreierbakken

Projektledare

Lynn intresserar sig för hur organisationer kan utvecklas långsiktigt genom att bevara sin kärna och samtidigt vara öppna för nya lösningar. Lynn mår bra av att vara i rörelse och tillbringar helst sin fritid med familjen.

Profilbild David Hanley projektledare

David Hanley

Projektledare

David är sociolog med vidareutbildning inom kognitiv beteendeterapi med inriktning prestationspsykologi. Inkludering, förändring och samtal som gör skillnad är områden som han brinner lite extra för. Att vara ute i naturen med familjen ger han energi.

Frida är sociologen som drivs av att möta utmaningar tillsammans med människor. Frida tror att det största värdet skapas i processer med hög grad av delaktighet, samskapande och ömsesidigt lärande. Fritiden ägnar Frida gärna på gymmet och på sin mountainbike.

Josefina Crowther

Projektledare

Josefina brinner för utveckling och har en bakgrund inom kognitivneurovetenskap, positiv psykologi och entreprenörskap.  Naturen, musik och pussel ger henne energi.

Marlene Wåhlstedt

Projektledare

Marlene är förändringsledaren som designar för utveckling genom tjänstedesignmetoder. Att se möjligheter, visa vart vi är på väg och bjuda in till att testa och lära längs vägen är det rätta arbetssättet. På fritiden söker hon gärna upplevelser som är spännande, kreativa eller avkopplande.