Jobba hos oss

Vi söker en tjänstedesigner

Kreativ tjänstedesigner som motiveras av att hitta utvecklingspotential för våra kunder

Attityd i Karlstad är i ett expansivt läge med en vision att stötta hållbara förändringar hos våra kunder. I över 25 år ar vi haft användaren i fokus och vill nu stärka vårt team med kompetenser inom tjänstedesign för att ännu bättre ta reda på våra kunders verklighet och bidra med innovativa lösningar för att kunna möta en föränderlig värld.

Attityd workshoppar!

Om rollen

Som tjänstedesigner hos oss ansvarar du bland annat för att kartlägga kundens behov och verklighet, visualisera och kommunicera kundinsikter samt driva utvecklings- och innovationsarbete.
Du kommer även att träna och coacha våra kunder i att involvera användare med hjälp av tjänstedesign, kundresor, förändringsledning och ständigt förbättringsarbete.
Vi utvecklar designdelen av vår verksamhet just nu och du kommer att ha stora möjligheter att sätta din prägel på den utvecklingen.

Vem är du?
Du har god vana av researcharbete/planeringsarbete, tjänstedesignmetodik och verktyg.
Du är lyhörd och inkluderar andra genom ett pedagogiskt och empatiskt arbetssätt.
Du gillar att leda workshops och utbildningar av skiftande storlek och är van vid att kunna planera uppdrag/projekt och förhålla dig till deadlines och ekonomiska ramar.
Att du har ett eget driv, gillar utveckling, att testa nya saker och har god analytisk förmåga ser vi är en viktig del hos dig för att trivas i rollen.
Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, projektledning, följeforskningsuppdrag, utredningar, utvärderingar, marknadsanalyser eller motsvarande är det meriterande.

Kvalifikationer

Du har relevant akademisk utbildning med betoning på beteendedesign/tjänstedesign/förändringsledning/organisationsutveckling/innovationsledning/digital transformation eller motsvarande. Vidare ser vi att du:

  • Haft en ledande roll minst 3 år i flera tjänstedesignprojekt
  • Har djup förståelse för Design Thinking-metoder
  • Har mycket god analytisk förmåga
  • Har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg för visualisering och dokumentation av kund- och användarbehov
  • Har erfarenhet av att samarbeta både med beställare och med UX-designers och utvecklare i team och projekt för framtagning av digitala tjänsteupplevelser
Attityds kontor

Vår kultur och miljö

Du hamnar i en miljö med ett gäng nyfikna människor och i ditt arbete som tjänstedesigner hos oss kommer du bidra till samhällsutvecklingen och göra avtryck hos kunden, där du är med och utvecklar företag och organisationer i en positiv riktning. Vi arbetar branschöverskridande och lär oss därmed mycket om olika typer av verksamheter, vilket är roligt, varierande och allmänbildande.

Du kommer in under en spännande fas i vår utveckling med fokus på ett värdestyrt arbete som präglas av självledarskap. Den vi söker identifierar sig med våra värderingar Lärande, Utforskande, Trygghet och Avtryck, och vi tror att du letar just nu efter en organisation som är i samklang med dina personliga värderingar, som du har aktivt jobbat med och reflekterat kring.

Din ansökan

Arbetstid: Vi tänker oss 70-100 %, tillsvidareanställning

Skicka in din ansökan HÄR!

Sista ansökningsdag är 21 mars. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor och funderingar? Kontakta Nina Engdahl på 0708-74 18 94 eller nina@attitydikarlstad.se 

Är det dig vi söker? Eller någon du känner?