Nyhetsbrev

Här kan du läsa alla nyhetsbrev som vi på Attityd skickar ut till våra prenumeranter.

Vill du bli prenumerant och få våra nyhetsbrev skickade direkt till din mail gör du det genom att följa länken nedan:

Prenumerera här!

2023

Nyhetsbrev- februari 2023

Ni får ta del av de tips Tomas Björn, VD på aktiv IT, har för att öka IT-säkerheten i er organisation. Ni får vidare ta del av ett uppdrag vi genomfört i Kenya som bidragit till Attityds egen utveckling. Sist men inte minst får den som vill en överblick i SCRUM som utvecklingsmetod.

Nyhetsbrev- januari 2023

I årets första nyhetsbrev får ni ta del av de tips Nina Kask har att dela med sig av om hur organisationer i praktiken får till jämställdhet och mångfald. Vi hälsar vår nya praktikant Juan Kristoffersson välkommen till oss och ger tips på årets verksamhetsutveckling genom Region Värmlands konsultcheckar.  

2022

Nyhetsbrev 2022 #6

I årets sjätte och sista nyhetsbrev får du läsa om vad som händer på Attityd i december, en månad som är känd för att vara händelserik. Som vanligt har vi många olika spännande projekt igång som berättar mer om. Du får även ta del av medskick från vår praktikant Madelene, efter hennes vistelse på konferensen för genusforskning g22.  

Nyhetsbrev 2022 #5

I Attityds femte nyhetsbrev kan du läsa om ledarskapets betydelse i förändringsprocesser, om det destruktiva ledarskapet i förändringsprocesser och vad som kan göras åt det. Du får läsa om vår praktikant Madelene, som läser mastersprogrammet i Kritisk samhällsanalys och spenderar sin tredje termin tillsammans med oss på Attityd. Du får även läsa om medarbetarundersökningen som verktyg för verksamhetsutveckling. 

Nyhetsbrev 2022 #4

I Attityds fjärde nyhetsbrev kan du läsa om vad du kan göra för en mer kommunikation organisation och vilket verktyg som är bäst för att mäta kommunikationsmognad. Du får även möta vår nya kollega Frida Malinen som förstärker Attityds projektledarteam. 

Nyhetsbrev 2022 #3

I Attityds tredje nyhetsbrev för 2022 får du läsa om Attityds satsning på det externa perspektivet och varför ägarna valt att plocka in en extern styrelseordförande. Du får också lära känna Attityds nya styrelseordförande Johan Gotting lite närmare. 

Nyhetsbrev 2022 #2

Attityds andra nyhetsbrev för 2022 fokuserar på extern utvärdering, och hur extern utvärdering kan hjälpa projekt nå framgång. Här får du ta del av ett samtal med Jenny Karlsson, lektor i företagsekonomi och projektledare för MECO, där vi pratade om projektet och hur extern utvärdering stöttade dem. Du får också läsa om Interreg Sverige-Norges nya programperiod. 

Nyhetsbrev 2022 #1

Årets första nyhetsbrev fokuserar extra på medarbetare, organisation och ledning. Vi lyfter det viktiga ämnet psykologisk trygghet, varför medarbetarundersökningen är viktig för att involvera medarbetarna i företagsutveckling och så har vi vår gästkrönikör Anna Tufvesson som ger oss intressant läsning om självledarskap. Du får också ta del av vilket resultat Länsförsäkringar Värmland har fått av vår styrelseutvärdering och så får du möta vår nya medarbetare David. 

2021

Samverkan, hybridmöten och hållbarhet

Varumärke och kommunikation 2021

Kundrelationer 2021

Samhälle och forskning 2021

2020

Nr.5 Nyfiken på…

Nr.4 Nyfiken på…

Nr.3 Nyfiken på…

Nr.2 Nyfiken på…

Nr.1 Nyfiken på…