Nyhetsbrev

Här kan du läsa alla nyhetsbrev som vi på Attityd skickar ut till våra prenumeranter.

Vill du bli prenumerant och få våra nyhetsbrev skickade direkt till din mail gör du det genom att följa länken nedan:

Prenumerera här!

2023

Nyhetsbrev 2023 #5

Du Vi fortsätter vår fördjupning i design-processen med utgångspunkt i design thinking och går in på stegen definiera, idégenerera och implementera. Du som missade Region Värmlands årliga projektdag kan få uppleva den genom Carins återblick på vad dagen hade att erbjuda.

Nyhetsbrev 2023 #4

Vi delar med oss av insikter från den förstudie vi gjorde tillsammans med Karlstad Innovation Park gällande tillämpning av metoden missionsorienterat arbetssätt. Metoden används för att uppnå transformation och systeminnovation och vi tror att vi kommer se mycket mer om arbetssättet framöver i olika sammanhang. Vi gör även ytterligare fördjupning i processer med utgångspunkt i design thinking, i de inledande stegen utforska och förstå.

Nyhetsbrev 2023 #3

Du läsa om att arbeta med utgångspunkt i design thinking, tjänstedesign och fördelarna i att arbeta värdestyrt. Du får även ta del av dagsaktuella resultat som vi tagit fram för den nysläppta styrelseutvärderingen som Almi årligen släpper.

Nyhetsbrev 2023 #2

Ni får ta del av de tips Tomas Björn, VD på aktiv IT, har för att öka IT-säkerheten i er organisation. Vidare berättar vi om ett uppdrag vi genomfört i Kenya som bidragit till Attityds egen utveckling. Sist men inte minst får den som vill en överblick i SCRUM som utvecklingsmetod.

Nyhetsbrev 2023 #1

I årets första nyhetsbrev får ni ta del av de tips Nina Kask har att dela med sig av om hur organisationer i praktiken får till jämställdhet och mångfald. Vi hälsar vår nya praktikant Juan Kristoffersson välkommen till oss och ger tips på årets verksamhetsutveckling genom Region Värmlands konsultcheckar.  

2022

Nyhetsbrev 2022 #6

Nyhetsbrev 2022 #5

Nyhetsbrev 2022 #4

Nyhetsbrev 2022 #3

Nyhetsbrev 2022 #2

Nyhetsbrev 2022 #1

2021

Samverkan, hybridmöten och hållbarhet

Varumärke och kommunikation 2021

Kundrelationer 2021

Samhälle och forskning 2021

2020

Nr.5 Nyfiken på…

Nr.4 Nyfiken på…

Nr.3 Nyfiken på…

Nr.2 Nyfiken på…

Nr.1 Nyfiken på…