Nyhetsbrev

Här kan du läsa alla nyhetsbrev som Attityd skickar ut till våra prenumeranter.

2022

Nyhetsbrev 2022 #4

I Attityds fjärde nyhetsbrev kan du läsa om vad du kan göra för en mer kommunikation organisation och vilket verktyg som är bäst för att mäta kommunikationsmognad. Du får även möta vår nya kollega Frida Malinen som förstärker Attityds projektledarteam. 

Nyhetsbrev 2022 #3

I Attityds tredje nyhetsbrev för 2022 får du läsa om Attityds satsning på det externa perspektivet och varför ägarna valt att plocka in en extern styrelseordförande. Du får också lära känna Attityds nya styrelseordförande Johan Gotting lite närmare. 

Nyhetsbrev 2022 #2

Attityds andra nyhetsbrev för 2022 fokuserar på extern utvärdering, och hur extern utvärdering kan hjälpa projekt nå framgång. Här får du ta del av ett samtal med Jenny Karlsson, lektor i företagsekonomi och projektledare för MECO, där vi pratade om projektet och hur extern utvärdering stöttade dem. Du får också läsa om Interreg Sverige-Norges nya programperiod. 

Nyhetsbrev 2022 #1

Årets första nyhetsbrev fokuserar extra på medarbetare, organisation och ledning. Vi lyfter det viktiga ämnet psykologisk trygghet, varför medarbetarundersökningen är viktig för att involvera medarbetarna i företagsutveckling och så har vi vår gästkrönikör Anna Tufvesson som ger oss intressant läsning om självledarskap. Du får också ta del av vilket resultat Länsförsäkringar Värmland har fått av vår styrelseutvärdering och så får du möta vår nya medarbetare David. 

2021

Samverkan, hybridmöten och hållbarhet

Varumärke och kommunikation 2021

Kundrelationer 2021

Samhälle och forskning 2021

2020

Nr.5 Nyfiken på…

Nr.4 Nyfiken på…

Nr.3 Nyfiken på…

Nr.2 Nyfiken på…

Nr.1 Nyfiken på…